Latest news

(Untitled)

20 september 2020

Åt Wittzell Production pulverlackar vi löpande interiördetaljer till barer, restauranger, frisörer mm.

(Untitled)

26 augusti 2020

Ett löpande samarbete med AB Göta Kanalbolaget har inletts, där vi blästrar och våtlackar stålbalkar till slussportar mm.

(Untitled)

2 augusti 2020

Flygbolaget SAS har bytt profil på sina flygmaskiner och vi fick i uppdrag att måla en modell i dom nya färgerna. Modellen mätte över 3 meter i längd och ska pryda SAS huvudkontor i Stockholm.

(Untitled)

1 maj 2020

Åt HaMi Plåt & Smide läggs Polyurea för slit och halkskydd på trappsteg till entresolplan.

(Untitled)

14 april 2020

Q2 2020 - Polyurea Vi målar flytbryggor med Polyurea åt Nimolin. Flytbryggan heter Molipon och går sedan ut till försäljning på marknaden. För mer info om bryggorna finns på www.molipon.se.

(Untitled)

7 februari 2020

Vårt samarbete med HBG Teknopress i Ljungby är inne på sitt 5:e år. För tillfället utför vi blästring och lackering på produkter till järnvägsindustrin samt lackerar handtag till braskaminer.

(Untitled)

7 februari 2020

Med ytbehandlingen Polyurea får du ett extremt slitskydd, minskning av resonans i plåtkonstruktioner, ett starkt tätskikt och många fler fördelar. Vi använder Teknopur 300 från Teknos och försöker tillsammans med kunder hitta fler användningsområden för en potent produkt. Att bel&au...

(Untitled)

7 februari 2020

Vi är stolta att få hjälpa UMS Skeldar och utföra lackeringstjänster på deras unika produkter och vi ser fram mot en spännande fortsättning.