Servicoating: Jobb och karriär

Jobba hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster.

 

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Skicka gärna in din ansökan även om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu. 
Vi tror att personer som värdesätter platser där utveckling och framåtanda är centralt, trivs hos oss. Du kan läsa mer om våra grundläggande värderingar genom att läsa nedan.

 

Välkommen att skicka din ansökan till hr@servicoating.se. Berätta lite om dig själv, din kompetens och vilken typ av tjänst du söker. Vi finns i Linköping.

 

Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och när du skickat ansökan får du alltid ett personligt svar där vi berättar lite mer.

Värderingar

På Servicoating arbetar vi tillsammans för att nå våra gemensamma mål.

Vårt agerande ska alltid grunda sig på våra värderingar:

 

Ansvar

Att ta ansvar innebär att vi är pålitliga, ärliga och serviceinriktade. Uppdragen utför vi alltid med kvalitet och med kundens samt företagets bästa för ögonen. Genom vårt ansvarstagande skapar vi trygghet och visar respekt för såväl kunder, medarbetare och miljö.


Engagemang

Vi är engagerade, lyhörda och aktiva. Inom vårt företag ser vi utmaningar istället för hinder. Vi tar egna initiativ till kontinuerliga förbättringar samt kommer med snabba coh flexibla lösningar som vi fullföljer på ett genomtänkt och aktivt sätt.


Utveckling

Vi stimuleras av tankar på utveckling och har modet och viljan att anta nya utmaningar och att ständigt ta till oss ny kunskap. Vi stimuleras av varandras olikheter och skapar framgång genom samarbete.