Om Servicoating

Vi på Servicoating erbjuder ett traditionellt hantverk av blästring och lackering i våra lokaler mellan Malmslätt och Vikingstad.

Vi levererar högkvalitativa resultat med våt- och pulverlackering och blästring. Inga uppdrag är omöjliga för oss, vi försöker alltid hitta en så smidig lösning som möjligt för våra kunder.

Långsiktiga kundrelationer

Vi vill skapa en närhet till våra kunder och utveckla långsiktiga relationer där vi tar ett aktivt ansvar för samarbetets utveckling. Vi vill kunna erbjuda en bred mix av tjänster som förenklar för våra kunder samt skapar ett mervärde.

Kontakta oss

Specialist inom blästring och lackering

Servicoating är experter på blästring- och lackeringsarbete, där vi hanterar i princip vilket material som helst. Vår personal har lång erfarenhet och arbetar med stor noggrannhet efter inarbetade rutiner för att kunna leverera ett så bra resultat som möjligt.

Vår verksamhet är belägen i västra Linköping i ändamålsenliga lokaler om totalt ca 2000kvm men där behovet finns arbetar vi även i våra kunders lokaler.

Samarbeten

Vi kan tillsammans med våra upparbetade kontakter och etablerade samarbeten även erbjuda följande tjänster. Återkom med din förfrågan för mer information och prisindikering till info@servicoating.se eller kontakta oss via telefon på 010 – 21 47 700.

  • Screentryck
  • Lasergravering
  • Ytbehandling/Aluminium
  • Bockning/Borrning/Fräsning
  • Svets