Senaste nytt

Servicoatings systerbolag Servistik etablerar sig i Karlskrona

1 november 2015

 

Servicoatings systerbolag, Servistik, har tecknat ett 5-årigt avtal med försvars- och säkerhetsföretaget Saab. Avtalet gäller ett övertagande av produktionslogistikens drift och utveckling och omfattar ett 20-tal medarbetare från den interna logistikverksamhet vid enheten Saab Kockums i Karlskrona. Avtalet träder i kraft från och med 1 november 2015.

 

– Det här är en viktig milstolpe för vårt fortsatta samarbete med Saab och även för Servistiks expansion i södra Sverige, säger Ingemar Nyström, vd för Servistik.

 

Övertagandet är i linje med Servistiks ambition att utöka sin närvaro i södra Sverige och det positionerar Servistik som en stark aktör inom produktionslogistik.

 

– Det utvecklade samarbetet med Saab koncernen är ett kvitto på att Servistiks spetskompetens inom produktionslogistik passar den här typen av högteknologiska industriproducenter mycket väl, säger Ingemar Nyström.

För att läsa hela artikeln, besök Servistiks hemsida på länken nedan: http://servistik.se/sv/nyheter/2015/10/servistik-tecknar-samarbetsavtal-med-saab-i-karlskrona-