Senaste nytt

Certifierade för Polyuera – en revolutionerande produkt!

24 maj 2018

För att effektivisera och förbättra efterfrågat resultat har vi investerat i en ny doserutrustning som kan hantera polyurea-beläggning, Teknopur 300. Produkten har fantastiska egenskaper som att den är halkfri, ljuddämpande, vattentät och är extremt tålig. Polyurea har flera tillämpningsområden som t.ex. vattentätning av tankar, container, slitagebeläggning på utsatta detaljer som tex skopor, släpvagnar och jordbruksredskap. Se mer om produktens fördelar och styrkor i filmen. En revolutionerande produkt!

 

Film Polyurea

 

Appliceringsarbetet kräver sin precision, bland annat på grund av den snabba härdningstiden - 10 sekunder. Appliceringen är lite annorlunda och mer komplicerad jämfört med andra färger och beläggningar. För att garantera ett bra resultat med en snabb och smidig applicering har vi utfört Teknos polyureautbildning för certifiering. Läs mer om Teknos teknos polyureautbildning.

 

Teknos teknos polyureautbildning

 

Nya beläggningsarbetet med polyurea är redan i full gång och vi har börjat leverera till nöjda kunder. Känns väldigt motiverande att få jobba med en så innovativ och imponerande produkt. Även våra kunder är positivt inställda och nöjda med resultatet.

 

”Generellt kommer detta att bli ett väldigt starkt och fint golv för framtiden!”

– Stefan Norelius Project Manager / Design Engineer på Envirotainer AB